cruiseandmaritime.com
DOLAR

35,9097$% -0.08

EURO

37,4467% 0.22

STERLİN

44,9781£% 0.12

GRAM ALTIN

3.311,42%0,78

ONS

2.865,59%0,76

BİST100

9.719,81%-0,89

İmsak Vakti a 02:00
Kayseri KAR YAĞIŞLI -2°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Erdoğan: Kongrelerimizde yumruklar değil, yürekler konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin kongrelerinde birlik ve beraberliği vurgulayarak, "Kongrelerimizde yumruklar değil, yürekler konuşuyor" dedi. Kadınların Türkiye'nin gelişimine olan katkılarının altını çizen Başkan, AK Parti'nin kadın hakları ve siyasetindeki dönüşümüne dikkat çekti.

ANKARA-BHA

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu’nda AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 7. Olağan Kongresi’nde konuştu. partisinin kongrelerinde birlik ve beraberliğe verdikleri önemi vurgulayarak, “Kongrelerimizde yumruklar değil, yürekler konuşuyor” dedi. Konuşmasında, partilerinin kurultaylarında hiçbir kargaşanın yaşanmadığını, aksine teşkilat mensuplarının kalplerinin kucaklaştığını belirtti.

Parti olarak kongrelerin, yenilenme ve kardeşliklerini pekiştirme fırsatı sunduğunu söyleyen Erdoğan, “Geçen hafta Gençlik Kolları’nın 7. Olağan Kongresi’ni büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Bugün ise Kadın Kolları Başkanlığı’nda görev değişimi yaşanıyor” ifadelerini kullandı. 4 yıl boyunca Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’e teşekkür eden Başkan, Keşir’in önemli projelere imza attığını belirtti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bakan Fidan: Terörsüz Türkiye hedefinde hassasız

HIZLI YORUM YAP