Yedigöze İçme Suyu Projesi kapsamında Adana'nın İmamoğlu ilçesine bağlı Musullu Mahallesi’nde ekiplerin içme suyu hattı için boru döşediği sırada çalışma alanında henüz belirlenemeyen nedenle göçük oluştu. Çalışma sırasında bölgede bulunan 5 işçi, bir anda toprak altında kaldı.
Göçüğün ardından çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
3 İŞÇİ KENDİ İMKANLARIYLA ÇIKTI
Göçüğün meydana gelmesiyle birlikte toprak altında kalan işçilerden 3’ünün kendi imkanlarıyla bulunduğu alandan çıkmayı başardığı öğrenildi.
Ekiplerin müdahalesi sırasında göçük altında bulunan bir işçiye de ulaşıldı. Ağır yaralı halde çıkarılan işçi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından tedavi altına alınmak üzere hastaneye sevk edildi.

1 İŞÇİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Göçük altında kalan diğer işçi için ise AFAD ve itfaiye ekiplerinin çalışması sürdürüldü. Yapılan çalışmalar sonucunda işçinin hayatını kaybettiği belirlendi.
Yaşanan olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri alınırken, göçüğün meydana geliş nedeninin belirlenmesine yönelik inceleme başlatıldı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)
Kaynak: {Haber Merkezi}

Yorumlar 0
Yorum Yap
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!