Rusya, Ukrayna'daki askeri hedeflere yönelik hava saldırılarında lojistik altyapı ile liman tesislerinin hedef alındığını bildirdi.
Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Rus ordusunun Ukrayna'daki hedeflere gece saatlerinde havadan yüksek hassasiyetli silahlar ve insansız hava araçlarıyla (İHA) saldırılar düzenlediği belirtildi.
LOJİSTİK MERKEZ VE LİMANLAR HEDEF ALINDI
Açıklamada, Kiev bölgesinde askeri ürünlerin depolanması ve sevkiyatında kullanıldığı belirtilen bir lojistik merkezin vurulduğu kaydedildi.
Yujnıy ve Çornomorsk limanlarında da askeri yük taşıdığı iddia edilen 2 geminin yanı sıra askeri depo ve terminalin hedef alındığı aktarıldı.
TRAFO MERKEZİ DE VURULDU
Rusya Savunma Bakanlığı, saldırıların Odessa bölgesindeki Mirnoye yerleşim biriminde bulunan "Novoodesskaya" trafo merkezini de kapsadığını bildirdi.
Açıklamada, saldırıların sonuçlarına ilişkin ayrıntılı bilgi verilmedi.
Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)
Kaynak: {Haber Merkezi}

Yorumlar 0
Yorum Yap
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!