cruiseandmaritime.com
DOLAR

35,9428$% -0.12

EURO

37,3686% 0.75

STERLİN

44,8969£% 0.59

GRAM ALTIN

3.284,67%0,83

ONS

2.844,34%0,99

BİST100

9.807,10%0,33

İmsak Vakti a 02:00
Kayseri HAFİF YAĞMUR
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Anahtar Partili Işıner Hamşioğlu'ndan Ümit Özdağ'a ziyaret

Anahtar (A) Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali Işıner Hamşioğlu, tutuklu bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı Silivri Cezaevi’nde ziyaret etti. Ziyaret sonunda sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Işıner Hamşioğlu, "Terörist başına umut hakkı olarak meclis kürsüsü, Özdağ'a ümit hakkı olarak cezaevi"ne razı olmadığımızı beyanını ilettim. En kısa sürede bu hukuksuzluğun sona ereceğini ümid ediyorum" dedi.

ANKARA-BHA

Anahtar (A) Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali Işıner Hamşioğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ı Silivri Cezaevi’nde ziyaret etti. Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Hamşioğlu, Özdağ’ın tutukluluğunun hukuksuz olduğunu vurgulayarak, “En kısa sürede bu hukuksuzluğun sona ereceğini ümid ediyorum” dedi.

“Terörist başına umut hakkı olarak meclis kürsüsü, Özdağ’a ümit hakkı olarak cezaevi” ne razı olmadığımızı beyanını ilettim

Hamşioğlu, paylaşımında şunları ifade etti:

“Bugün Marmara (Silivri) Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ’ı ziyaret ettim. Sayın Genel Başkanımız Yavuz Ağıralioğlu’nun selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini ileterek ‘Terörist başına umut hakkı olarak meclis kürsüsü, Özdağ’a ümit hakkı olarak cezaevi’ ne razı olmadığımız ve ‘irademizin ifade hürriyetinden ve memlekette demokrasinin güçlenmesinden yana olduğu’ şeklindeki beyanlarını aktardım.

Morali yerinde, sağlık durumu gayet iyi. “Bütün vatanseverlere” selamları var. En kısa sürede bu hukuksuzluğun sona ereceğini ümid ediyorum.”

Işıner Hamşioğlu, Özdağ’ın “Silivri Cezaevinden bütün vatanseverlere selamlar, sevgiler” yazılı notunu da paylaştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Özgür Özel Kartalkaya'daki otel yangına ilişkin ön raporu paylaştı

HIZLI YORUM YAP