Bayram Öncesi Büyüklere Şefkat Eli

Kartepe Belediyesi bünyesinde hizmet veren Alo Evlat Sağlık Kulübü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde ilçedeki yaşlı ve kimsesiz vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. “Sosyal Belediyecilik” anlayışıyla hareket eden ekipler, yaşlıların evlerini bayrama hazır hale getirmek için hummalı bir çalışma başlattı.
Evlerde Bayram Temizliği Seferberliği
Bayram öncesi evlerinde temizlik yapacak gücü olmayan ulu çınarları yalnız bırakmayan ekipler, dip köşe temizlik yaparak evleri pırıl pırıl hale getiriyor. Camların silinmesinden yerlerin temizlenmesine, mutfak hijyeninden toz almaya kadar her detayla ilgilenen Alo Evlat Sağlık Kulübü, yaşlı vatandaşların bayramı daha ferah ve huzurlu bir ortamda karşılamasını sağlıyor.
Kişisel Bakım ve Bayram Tıraşı Unutulmadı
Sadece ev temizliğiyle yetinmeyen ekipler, yaşlıların kişisel bakımlarını da titizlikle gerçekleştiriyor. Uzman personeller eşliğinde yapılan ziyaretlerde, yaşlı amcaların bayram tıraşları yapılırken, teyzelerin de kişisel bakım ihtiyaçları karşılanıyor.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
