42,8149$% 0.03
50,3974€% 0.44
57,6891£% 0.69
6.101,09%2,17
4.435,14%2,21
11.311,06%-0,27
02:00


Sinop‘un Boyabat ilçesinde “Engelsiz Yaşam İçin Farkındalık” programında özel bireyler ve aileleri bir araya geldi.

Boyabat Belediyesi ile Sinop Üniversitesi Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi iş birliğiyle fakülte bünyesindeki İbni Haldun Öğrenci Kulübü’nün özel bireylerin sosyal hayata katılımını artırmaya yönelik projesi kapsamında özel bireyler ve ailelerine yönelik “Engelsiz Yaşam İçin Farkındalık” programı gerçekleştirildi.
Boyabat Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Belediye Başkanı Hasan Kara, özel bireylerin hayatın tüm alanlarına eşit koşullarda katılabilmesi, toplumsal yaşamda güçlü ve görünür şekilde yer alabilmesi için çalışmalarını özveriyle sürdürdüklerini söyledi.
İnşası tamamlanan “Alparslan Türkeş Parkı Çocuk Dünyası” projesinin kapsamını genişleterek içine özel bireylerin toplumla kaynaşabilmeleri adına “Boyabat Engelsiz Parkı’nı dahil ettiklerini anlatan Kara, “Ülkemizde bir ilk olma özelliği taşıyor. Şu an son dokunuşlarını gerçekleştiriyoruz. İnşallah yakında hizmete girecek. Şimdiden sizlere ve Boyabat’ımıza hayırlı olsun.” dedi.
Daha sonra İŞKUR yetkilisi Mustafa Koç, fizyoterapist Esra Demirbaş, psikolojik danışman Ebrar Özboğa, dil ve konuşma terapisti Merve Dolunay tarafından özel bireyler ve ailelerine yönelik sunum gerçekleştirildi.

Programda İbni Haldun Öğrenci Kulübü üyeleri de özel eğitim öğrencilerine yönelik gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında açıklamalarda bulundu.
Programa İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Halil Alpay Öznazik de katıldı.


Gemlik’te Bozuk Ürün Satan Marketler Zabıtaya Takıldı
1
Ara tatil başlıyor! Uzmanlar velileri uyarıyor!..
53492 kez okundu
2
Tüm Gözler Amerikan Senatasonun Vereceği Son Kararda
46200 kez okundu
3
Tüm Gözler Amerikan Senatasonun Vereceği Son Kararda
43357 kez okundu
4
Tüm Gözler Amerikan Senatasonun Vereceği Son Kararda
42244 kez okundu
5
Köfteci Yusuf’tan Domuz Eti Çıktı İddiasına Açıklama Bekleniyor!
38558 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.