cruiseandmaritime.com
DOLAR

36,3014$% -0.02

EURO

38,2786% -0.04

STERLİN

46,0861£% -0.08

GRAM ALTIN

3.430,79%0,07

ONS

2.939,33%0,06

BİST100

9.807,50%0,45

İmsak Vakti a 02:00
Kayseri AZ BULUTLU -6°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Galatasaray-Fenerbahçe maçını yabancı hakem mi yönetecek?

Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanacak derbi öncesi gözler maçı yönetecek hakem kararına çevrildi. Derbiyi yabancı hakem yönetmesine kesin gözüyle bakılıyor. Peki Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ne zaman?

ANKARA-BHA

Trendyol Süper Lig’deki şampiyonluk yarışı hız kesmeden devam ederken, Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki dev derbi heyecanı da zirveye çıkmış durumda. Pazartesi günü oynanacak bu kritik karşılaşma öncesinde, gözler maçın hakeminin kim olacağına çevrildi. Futbolseverlerin merakla beklediği derbi, tarihi bir anlam taşıyor çünkü ilk kez yabancı bir hakem tarafından yönetilebilir.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi yabancı mı olacak?

Galatasaray’ın şampiyonluk yolundaki iddiasını sürdürdüğü bu önemli maç öncesi, Türk Futbol Federasyonu (TFF) yabancı hakem ataması için ön hazırlıklarını tamamlıyor. Kulüplerin yazılı taleplerini bekleyen federasyon, yabancı hakem uygulamasının detaylarını netleştirmeye çalışıyor. Ancak, federasyon yetkilileri, bu kararın kesinleşmesinin, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’nun Riva’da kulüp başkanlarıyla gerçekleştireceği zirvenin ardından alınacağı bilgisini paylaştı.

Derbi için hakem adayları: Szymon Marciniak, Slavko Vincic ve Istvan Kovacs

Derbinin yönetilmesi için ön plana çıkan üç FIFA hakemi ise futbol dünyasında büyük takdir gören isimlerden oluşuyor. 2022-2023 sezonunun Şampiyonlar Ligi finalini yöneten Polonyalı hakem Szymon Marciniak, geçen sezon Şampiyonlar Ligi finalini yöneten Sloven hakem Slavko Vincic, ve 2023 Avrupa Ligi finalinde görev alan Rumen hakem Istvan Kovacs en güçlü adaylar arasında yer alıyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Pazarspor’dan hakem kararlarına tepki: "Baskılarla karar değiştirildi"

HIZLI YORUM YAP