40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.319,39%0,53
3.335,86%0,37
10.219,67%-0,06
02:00
Faruk Kocabaş, MediaMarktSaturn Grup bünyesinde iki üst düzey görev daha üstleniyor. 2023 yılında Türkiye’den MediaMarkt İspanya’ya CEO olarak atanan Kocabaş, MediaMarktSaturn Perakende Grubu’nda Ticari Operasyonlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi (COO) oldu. Ayrıca Kocabaş, MediaMarkt BeNeLux Yönetim Kurulu’nda Genel Müdürlük görevlerine atandı. MediaMarkt İspanya’daki CEO rolünü de devam ettirecek olan Kocabaş, yeni görevlerine 1 Haziran 2025 itibarıyla başladı.
2016’dan bu yana MediaMarktSaturn bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görev alan Faruk Kocabaş, Türkiye’de olduğu dönemde Türkiye’nin Pazar liderliği yolculuğunu başarıyla yönetti. Kocabaş, 2023 yılında MediaMarkt İspanya’nın yönetimini üstlenerek şirketin iş hacmini güçlendirdi ve ülke yönetim ekibini sağlamlaştırdı.
Uluslararası şirketlerdeki uzun kariyeri boyunca her zaman başarılı işlere imza atan Kocabaş, ODTÜ İşletme Bölümü mezunudur.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bacacı Yatırım Holding’in Kurumsal İletişim Direktörü Jülide Çağlı oldu
1
Kriz Derinleşiyor: Bankalar Vatandaşın Eline De, Evine de Göz Dikti!
2
ATO’dan mobilya sektöründe ihracat hamlesi
3
FuzulEv Dosya ve Organizasyon Masrafı Oyunu: Vatandaşları Mağdur Eden Taktiklere Dikkat!
4
AK Parti Develi Belediye Başkanı Adem Şengül Belediyeyi Sülale Şirketine Çevirdi!
5
“Kayseri’de Esnaf Kredisi Krizi: ‘Torpili Olmayan 2 Yıldır Bekliyor, Sıra Bitmiyor’”