40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.319,39%0,53
3.335,86%0,37
10.219,67%-0,06
02:00
Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın sevilen oyuncularından Engin Demircioğlu, sahnedeki başarısından sonra müzik dünyasında da emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz ay “Gitme” adlı şarkısıyla duygusal anlar yaşatan başarılı oyuncu, bu kez bir Sezen Aksu cover şarkısıyla karşımızda ve bu sefer ritmi yükselterek “Yanmışım Sönmüşüm Ben” diyor.
Düzenlemesi Mert Aydın tarafından yapılan muhteşem Sezen Aksu şarkısı için kamera karşısına geçen oyuncu, son derece doğal ve romantik bir kliple yeniden karşımızda. Bu yazın sıcak görüntülerinden oluşan ve aşk sahneleriyle dolu klibin yönetmenliğini Cem Sak yaptı. “Yanmışım Sönmüşüm Ben” Engin Demircioğlu’nun yepyeni yorumuyla ve ENG Müzik Yapım etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini aldı.
Bir sonraki şarkısı için şimdiden hazırlıklara başlayan Engin Demircioğlu, bir yandan da program partneri modacı Zeynep Bozkaya ile “Canlı Konum” adlı gezi programını sunmaya devam ediyor.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Ceza, Uluslararası Çikolata Festivali’nde Sahne Alacak
1
Türkiye’nin Yeni Fal Merkezi Falhane.com.tr: Ücretsiz Fal Deneyimi Başladı!
2
Hüseyin Karagöz’ün Kilitli Hatıralar kitabının imza günü yapıldı
3
Sadi Celil Cengiz, Pelin Orhuner Serhat Özcan ve Wilma Elles gibi isimlerin Başrolünde Yer Aldığı ‘Aşk Şarkısı 3’ Filmi Marmaris’te Çekiliyor
4
Büyükçekmece’deki Melek Mosso Konserinde İzdiham Yaşandı
5
💫 “Bu Anneler Günü’nde Gökyüzünü Hediye Edin: Sertifikalı Yıldızlar %20 İndirimli!”