DOLAR

38,8462$% -0.1

EURO

44,2773% 0.22

STERLİN

52,3793£% 0.21

GRAM ALTIN

4.145,57%0,08

ONS

3.321,84%0,22

BİST100

9.398,93%-1,21

İmsak Vakti a 02:00
Kayseri PARÇALI BULUTLU 22°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

BIST100 yeniden 10 bin seviyesinin altında

https://kayserihavadis.com.tr/18094-2/

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,38 değer kaybederek 9 bin 891,00 puandan kapattı. Endeks, gün içinde en yüksek 10 bin 64,06 puanı görürken, en düşük 9 bin 886,49 puana kadar geriledi. BIST30 endeksi ise yüzde 1.12’lik düşüşle günü 11 bin 68 seviyesinden kapattı. BIST30 gün içinde  en yüksek 11 bin 258’i görse de en düşük seviyesi olan 11 bin 58’e yakın bir noktada kapanış yaptı.

İstanbul Borsası’nda en çok işlem gören hisseler arasında Türk Hava Yolları (THYAO), 11.772.076.074 TL işlem hacmiyle başı çekerken, İş Bankası (ISCTR) 7.717.459.856 TL ve Yapı Kredi Bankası (YKBNK) 6.958.760.177 TL ile en çok işlem gören diğer hisseler oldu.

Günün en çok kazandıran hisseleri DURDO, TUCLK ve KIMMR olarak sıralanırken, en çok kaybettiren hisseler arasında BSOKE, BTCIM ve CVKMD yer aldı. Sektörel bazda, banka, metal ana ve madencilik hisseleri yükseliş gösterirken gıda, ticaret ve bilişim sektörleri en çok değer kaybeden sektörler oldu.

https://kayserihavadis.com.tr/18094-2/

Eylül ayı başından beri 10 bin puan seviyesinin altında seyreden endeks, dün 10 bin puan üzerinde kapanış yapmış olsa da bu seviyeyi koruyamadı. Borsa İstanbul’da BIST100 endeksi gün içindeki en düşük seviyesine oldukça yakın bir noktada kapanış yaparak yatırımcılarını üzdü.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç: Kamunun tasarrufu şart

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.